Ciolan afumat cu cartofi la cuptor

de Bucataras Medi in Porc, 14 Mar 2011 | 19316 vizualizari

 

Ei bine , stiu ca o sa spuneti...................e post, Marie..................si eu voi spune: cand am "confectionat" aceata fripturica nu era post..........hahaha.Na , ca v-am pacalit.Deci e expirat , nu cred ca o sa vreti...............hahaha.

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi
  • un ardei gras
  • un ciolan afumat dezosat (circa 500g)
  • 1 pahar cu vin alb sec
  • ulei de masline
  • boia
  • ierburi de provence
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciolan afumat cu cartofi la cuptor:

Curatam cartofii, ii spalam ,ii taiem rondele  si ii asezam intr-un vas .Condimentam dupa gust cu boia, sare si piper.Taiem ciolanul afumat in bucati ca pentru friptura si asezam bucatile peste cartofi.Ardeiul gras il taiem fasii pe care le intercalam printre bucatile de ciolan. Condimentam totul cu ierburi de provence si stropim cu ulei de masline si vin.Acoperim vasul cu folie de aluminiu si dam la cuptor .Cu circa 15-20 . min. inainte de a fi gata (dupa ce tinem aproximativ o ora si jumatate) scoatem folia si lasam sa se rumeneasca bine.

Scoatem din cuptor si servim calda alaturi de un pahar cu vin.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan afumat cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]