Ciolan de porc la cuptor

de lili in Mancaruri cu carne, 14 Noi 2010 | 11499 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •     1 ciolan porc
  •      cativa cartofi
  •     2-3 catei usturoi
  •     sare,piper,chilli
  •     1 ceapa
  •     punga pentru cuptor.


  

Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciolan de porc la cuptor:

Ciolanul se condimenteaza pe toate partile. Se pune in punga impreuna cu cartofii, usturoiul si ceapa taiata in doua. Se adauga condimentele, se leaga punga, se fac cateva gauri cu scobitoarea  si se da la cuptor cca. 2 ore. Inainte cu o jumatate de ora de a se termina desfacem punga. Pofta buna!!!


Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Laly 1

14.11.2010, 23:06

Vreau si eu un ciolanel

vanilla 1

15.11.2010, 15:31

o portie si ptr mine te rog!!!

lili 1

15.11.2010, 19:30

cu mare placere...la toate...eu am facut caci sambata a fost ziua fiicei mele ...Catalina , care a facut 13 ani.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tradicijonalna Srpska pljescavica (Plescavita Sarbeasca)