Ciorba cu carne de porc

de Florin A in Ciorbe, 17 Ian 2016 | 4765 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata pulpa de porc cu os
  • 500 ml bors de putina
  • 100 ml suc de rosii/bulion
  • sare dupa gust
  • verdeturi: patrunjel/leustean
  • legume dupa preferinte: cartofi, ceapa, ardei gras rosu/verde/galben, morcov, telina, pastarnac, radacina de patrunjel, dovlecel etc.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu carne de porc:

Se spala si se taie carnea in cuburi.

Se pune la fiert (cu tot cu os) si se curata apa de spuma.

Se toaca legumele si se adauga peste carne (cand aceasta din urma este bine fiarta).

Se fierb la foc potrivit pentru 20-30 de minute.

Se sareaza dupa gust si se adauga borsul si sucul de rosii.

Se lasa sa dea in clocot cateva minute, dupa care se opreste focul si se adauga verdeturile tocate marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

ieri la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba din costita de porc