Ciorba cu chiftelute din ficat de pui

de Lau in Ciorbe, 20 Mai 2011 | 5858 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 morcovi
  • 3 cartofi
  • 1 rosie
  • 2 ardei rosii
  • 1 ceapa
  • patrunjel
  • 2 pulpe
  • 500 g ficat
  • pesmet
  • 2 oua
  • sare
  • boia dulce
  • zeama de lamaie
  • fidea
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu chiftelute din ficat de pui:

Curatam morcovii, cartofii, ceapa, ardeiul, apoi le taiem bucati mai mari si le punem la fiert impreuna cu pulpele dezosate. Spalam rosia si o taiem dupa care o adaugam in oala.

Intre timp  tocam ficateii de pui, ii condimentam cu sare, boia dulce, piper si ulei, adaugam si ouale si amestecam. Le trecem prin pesmet si formam chiftelutele.

Punem chiftelutele in ciorba si lasam sa fiarba timp de 1 ora, cand chiftelutele se ridica inseamna ca sunt fierte. Cand au inceput sa se ridice adaugam fideaua si lasam sa mai fiarba 5 minute. Stingem focul adaugam zeama de lamaie si sare dupa gust

Se serveste cu patrunjel verde si smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu chiftelute din ficat de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu somon - Super rapidă și gustoasă

ieri la 09:32

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

pe 22.04 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de peste