Ciorba cu pastai

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 28 Iun 2011 | 18940 vizualizari

 

Nu e printre preferatele mele, insa e gustoasa si merge de minune vara, servita rece cu o ceapa verde alaturi :)

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg pastai
  • 1 morcov 
  • 2 cepe mari
  • 1 ardei gras
  • 2 rosii decojite
  • patrunjel, leustean si marar verde
  • 2 linguri cu ulei
  • condimente: cimbru, sare si un praf de piper
  • 1 litru de apa si bors pentru acrit, dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu pastai:

Curatam pastaile - le rupem coditele si eventual ata, daca nu sunt fragede. Curatam si spalam restul legumelor si le taiem cubulete. Ceapa tocata o punem la calit in putin ulei. Cand devine translucida adaugam pastaile si restul legumelor, mai putin rosiile, le lasam la inabusit pentru 10 minute dupa care turnam peste ele apa. Cand a dat in clocot, potrivim de gust condimentele,  turnam borsul  si adaugam rosiile decojite (taiate cubulete. sau trecute prin razatoare, cum doriti).  Dupa ce am luat ciorba de pe foc adaugam cimbrul si verdeturile tocate marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu pastai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare