Ciorba cu perisoare

de CookieMonster in Ciorbe, 17 Mai 2013 | 3678 vizualizari

 

Nu am mai mancat demult o ciorbita cu perisoare si tot am vazut pe aici unele mai bune ca celelalte, asa ca m-am decis sa va prezit si eu umila mea reteta ;)

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne toacata amestec
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • 3 linguri pesmet
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura marar
  • 1 ceapa uscata mare
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 morcov mare
  • 2 cartofi
  • 1 ramura leustean verde
  • 1 ramura cimbru uscat
  • 250 ml bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare:

1. Se curata legumele, se spala bine, cartofii si morcovul le taiam cubulete, ceapa verde rondele si ceapa uscata marunt.

2. Se pun la fiert legumele impreuna cu ramurile intregi de cimbru si leustean. 

3. Intre timp pregatim perisoarele: amestecam carnea tocata cu oul, faina, pesmetul, mararul si sare si piper dupa gust. Ne udam pe maini( reluam acest procedeu din cand in cand sa nu se lipeasca de maini ) si formam in maini perisoarele pe care le adaugam in oala de pe foc.

4. Dupa ce mai da in cateva colocote adaugam si borsul de putina si mai lasam pe foc iute inca 20 -30 de minute.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

La sfarsit putem presara putin patrunjel verde

2

Se poate servi cu ceapa, chiar recomandat ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]