Ciorba cu perisoare ardeiate de cocos

de mihaelar63 in Ciorbe, 9 Ian 2016 | 3672 vizualizari

 

  Dorind sa schimb gustul perisoarelor am pus ardei tocat in ele . Diferenta de gust o face si otetul cu leustean folosit la acrirea ciorbei .

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 2 tije telina apio
  • 1 ceapa
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ardei rosu
  • 3 linguri orez
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri leustean in otet
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 1 cana smantana

Perisoare :700 carne tocata piept de cocos

  • 3 linguri pasta ardei
  • 2 linguri patrunjel verde tocat marunt
  • 2 linguri orez fiert
  • 1 fir ceapa verde tocata marunt
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare ardeiate de cocos:

  1. Amestecati toate ingredientele pentru perisoare si puneti vasul la rece in frigider .
  2. Legumele se spala si se toaca cubulete .
  3.  Caliti /sotati usor legumele in ulei . Adugati 3 l apa . Sarati . Fierbeti la foc domol .
  4. Scoateti compozitia pentru perisoare de la rece si formati mici perisoare cu mainile unse cu putin ulei .
  5. puneti perisoarele la fiert avand grija ca zeama sa nu clocoteasca prea puternic .
  6. Daca zeama clocoteste prea puternic candse pun perisoarele exista riscul ca acestea sa se deformeze sau sa se imprastie .
  7. Dupa 10-15 minute  acriti ciorba dupa gust cu leustean in otet .Piparati.
  8. Gustati si sarati/acriti/ piparati daca mai este nevoie .
  9. Dregeti ciorba cu smantana diluata cu zeama calda .
  10. Serviti ciorba cu patrunjel verde si ceapa , ardei iuta , ridichi .

TIPS-URI

1

Orezul pentru perisoare se omogenizeaza mai bine daca este fiert in prealabil.

2

Perisoarele se modeleaza mai usor folosind putin ulei pe palme .

3

Daca zeama clocoteste prea puternic cand se pun perisoarele exista riscul ca acestea sa se deformeze sau sa se imprastie .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare ardeiate de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec (Avgolemono)