Ciorba cu perisoare din piept de pui

de maria_claudia in Supe/Ciorbe, 23 Oct 2010 | 7135 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa,
  • 1 ardei gras,
  • 1 morcov,
  • 2-3 linguri de orez,
  • delikat,
  • 400gr de piept de pui tocat,
  • patrunjel si leustean verde,
  • ulei,
  • sare si piper,
  • bors magic.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare din piept de pui:

Ceapa, ardeiul si morcovul se toaca marunt si se calesc in ulei, apoi se pune apa, orezul si delikatul. Cand incepe sa fiarba se adauga perisoarele facute din: carne, putin orez si putin delikat. Cand ciorba este fiarta se adauga bors magic dupa gust, sare, piper si verdeata tocata marunt. Se serveste cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (5)

Laly 1

24.10.2010, 23:26

Ce bunatate

nadina73 1

25.10.2010, 01:37

saptamana asta am in plan,dar pana atunci pap de la tine 5f

gaby_gabytza 1

30.09.2011, 08:18

bun bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare