Ciorba radauteana (2)

de marcela1979 in Ciorbe, 9 Ian 2012 | 4950 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de curcan de casa
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/4 radacina telina
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 500 gr smantana
  • 2 galbenusuri
  • vegeta,piper
  • otet dupa gust
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana (2):

Pulpa de curcan se spala si se pune la fiert in apa. Se spumeaza . Cand e fiarta se scoate pe o farfurie si se taie bucatele. Morcovii, patrunjelul si telina se curata si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari.

Se incinge putin ulei intr-o tigaie, se pune zarzavatul razalit si se amesteca. Peste zarzavat se pun si ardeii grasi tocati marunt. Cand s-au calit se pun in oala cu ciorba. Se lasa sa fiarba la foc mic. Se adauga carnea taiata si se lasa sa mai fiarba putin. Se pune vegeta, piper dupa gust. Se bat 2 galbenusuri cu smantana, se ia din oala zeama cu un polonic si se amesteca cu smantana. Se trage oala de pe foc si se adauga amestecul de ou cu smantana. Se mai pune otet dupa gust si ciorba este gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana (2)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana cu pui