Ciorba de "bureti"

de Andra_Constantinescu in Ciorbe, 7 Iun 2015 | 12293 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 l apa;
  • o ceapa;
  • un ardei rosu;
  • o bucata de slanina de porc;
  • o jumatate de ficat de porc;
  • o jumatate de bosog de porc;
  • o jumatate de inima de porc;
  • o bucata de pulpa de porc;
  • o lingurita de sare;
  • 3-4 linguri de rosii pregatite pentru iarna;
  • o jumatate de lingurita de cimbru uscat;
  • o legatura de leustean.
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de "bureti":

Carnea se spala si se pune la fiert intreaga, cu o lingurita de sare. Dupa ce se fierbe pe jumatate, se scoate, se scurge si se lasa putin la racit.

In apa in care a fiert carnea, se pun ceapa si ardeiul la fiert, spalate si taiate marut.

Carnea se taie cubulete si se adauga peste legume. Cand s-a fiert complet, se adauga 3-4 linguri de rosii pregatite pentru iarna, cimbrul si leusteanul spalat si tocat. Se potriveste ciorba de sare si se mai lasa cateva minute la fiert, dupa care se ia de pe foc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de "bureti"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Gherca Daniela 1

07.06.2015, 09:55

mirela0911 1

07.06.2015, 13:38

Nu am mancat niciodata dar trebuie sa fie buna!

-Licurici- 1

09.06.2015, 10:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu bors si leustean