Ciorba de burta "falsa"

de dobrezaira in Ciorbe, 2 Oct 2012 | 7493 vizualizari

 

Si dupa atatea conservarii sa ne dregem cu o ciorba, ca de burta dar nu-i burta...

 

INGREDIENTE

  • 2 ciolane proaspete de porc ( fara carne doar soriciul si oasele)carnea o bagam la varza...
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 3 oua
  • 400gr smantana
  • sare,piper,otet dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de burta "falsa":

Fierbem ciolanele in 4 litri apa cu sare . Dupa ce am luat spuma adaugam ceapa, morcovul si ardeiul taiate pe jumatate. Cand se desprine soriciul de pe os strecuram zeama si o punem la fiert impreuna cu soriciul taiat fasii. Batem ouale cu 2 linguri de otet si smantana si punem peste ele zeama fiebinte pana o aducem la temperatura apropiata de cea din oala.  Turnam in oala amestecand cu o lingura sa ramana zeama ca o crema. Potrivim de sare si piper. Cine doreste poate adauga si un graunte de usturoi.

TIPS-URI

1

sa fie ciolane proaspete nu adidasi de porc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta "falsa"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]