Ciorba de cartofi ardeleneasca

de diana91paris in Ciorbe, 9 Ian 2013 | 19697 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne porc
  • 300 g costita afumata de porc
  • 1 telina
  • 1 patrunjel
  • 3 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 ardei rosu
  • 5 cartofi
  • zeama de lamaie
  • 2 linguri de smantana
  • 2 galbenusuri de ou
  • Tarhon
  • Patrunjel verde
  • 2 linguri de ulei
  • Sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi ardeleneasca:

Carnea se taie cubulete si se pune la foc in 2l de apa impreuna cu costita afumata, telina taiata cubulete si sare. Intre timp se curata ceapa, ardeiul, patrunjelul si morcovii se taie marunt, apoi se calesc toate in tigaie, cu cele 2 linguri de ulei pana ce legumele se inmoaie.

Supa se spumeaza, dupa care se adauga legumele calite. Se adauga cartofii taiati cubulete, lasam pana cand sunt fierte carnea si cartofii dupa care punem zeama de lamaie, se stinge focul si adaugam smantana amestecata in prealabil cu galbenusurile de ou, adaugand zeama din supa. La sfarsit punem sare si otet sau vegeta dupa gust, dupa care se adauga tarhonul si patrunjelul verde tocate marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi ardeleneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]