Ciorba de cartofi cu afumatura

de Rahela Velicu in Ciorbe, 30 Oct 2017 | 2685 vizualizari

 

Cea mai gustosa ciorbita.

 

INGREDIENTE

  • 500 g kaiser afumat
  • 2 cepe
  • 3-4 cartofi
  • 200 g smantana
  • 2 linguri de faina
  • 100 ml ulei
  • sare, piper
  • leustean verde
Portii: 9
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu afumatura:

Se taie ceapa marunt. Se pune la calit in uleiul incins, in cratita in care vom face ciorba, impreuna cu kaiserul taiat felii. Se lasa la calit pentru 10-12 minute, apoi adaugam 2 cani de apa si cartofii si lasam la fiert. 

Amestecam intr-un bol smantana cu faina si luam din ciorba fierbinte 1 polonic si adaugam in fir subtire peste smantana, amestecand continuu. Adaugam in ciorba inainte cu 2-3 minute sa ii stingem focul. Adaugam si leusteanul la sfarsit.

TIPS-URI

1

Merge facuta cu orice tip de afumatra, fie costita, kaiser sau carnati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]