Ciorba de cartofi cu carnati afumati

de katty in Ciorbe, 27 Apr 2018 | 4175 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carnati afumati de casa
  • 400 gr cartofi rosii
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 2 linguri pasta de tomate
  • paprika iute
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat
  • 1 foaie de dafin
  • leustean verde
  • 1 lingura ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu carnati afumati:

Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem cubulete potrivite pe care le pastram intr-un vas cu apa rece.

Curatam ceapa si o taiem marunt, ardeiul gras il taiem cubulete, iar carnatul rondele.

In uleiul incins punem carnatul taiat rondele si amestecam ocazional pana incepe sa se rumeneasca usor. Adaugam ceapa si o lasam sa se inmoaie usor, apoi punem ardeiul gras. Lasam 2-3 minute, apoi stingem cu un litru de apa rece. Acoperim cu un capac si dupa ce incepe sa fiarba,punem foaia de dafin, cimbru si cartofii. Fierbem 15 minute, punem pasta de tomate, sare, piper, paprika, mai adaugam apa daca este nevoie si mai fierbem 5 minute. Inainte de a stinge focul punem leusteanul tocat fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (14)

mirela0911 1

29.04.2018, 11:05

Tare gustoasa e!

xana 1

01.05.2018, 18:35

Delicioasa!

Valclaudia 1

25.06.2018, 06:19

as manca o portie la pranz!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de loboda, cu omleta