Ciorba de cartofi cu perisoare

de katty in Ciorbe, 20 Feb 2017 | 5038 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne tocata porc
  • 3 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 150 ml bulion
  • sare
  • piper negru macinat
  • cimbru uscat
  • 1 lingura gris
  • 1 ou
  • marar verde
  • zeama de varza dupa gust
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu perisoare:

Amestecam intr-un castron carnea tocata cu ceapa tocata fin, sare, piper, grisul si oul. Omogenizam bine si formam perisoarele pe care le punem pe un tocator de lemn. Punem la fiert o oala cu apa. Cand a inceput sa clocoteasca, adaugam perisoarele, pe care le lasam sa fiarba 10 minute. Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete. Adaugam carofii, pasta de ardei, cimbru si lasam sa fiarba la foc mic 15 minute. Adaugam bulionul, zeama de varza clocotita separat, piper, sare, daca mai este nevoie si mai dam cateva clocote. Adaugam mararul si stingem focul. Acoperim vasul si lasam ciorba cateva minute, apoi o servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]