Ciorba de cartofi cu sofran

de symonik in Ciorbe, 15 Iun 2009 | 5145 vizualizari

 

are un gust excelent

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi potriviti
  • 100g de carnati picanti
  • 1 ceapa tocata marun
  • 1 ardei verde tocat marunt
  • 2 lingurite de boia de ardei dulce
  • 1 catel de usutoi
  • 1 fruza de dafin
  • 8 fire de sofran
  • ulei de masline
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu sofran:

In putin ulei se pune la prajit ceapa si ardeiul.Cand ceapa a devenit transparenta se adauga bucatile de carnati si se lasa sa se mai prajeasca putin, dupa care se adauga cartofii taiati cuburi mai mari si se acopera cu apa adaugandu-se si sare.Cand incepe sa fiarba se pune usturoiul zdrobit si firele de sofran,boiaua si frunza de dafin.

Se lasa sa fiarba aproximativ 40 min.Cioarba trebuie sa fie un picut mai groasa,sa nu prea multa zeama.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu sofran" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

symonik 1

03.07.2009, 22:40

pai incearca in supermarket, uscat il gasesti mai usor, eu aici in Spania l-am folosit prima data si stiam ca in romaneste se cheama sofran si se foloseste f putin.

adry88 1

19.05.2011, 16:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]