Ciorba de cocos dreasa cu iaurt

de Bunica in Ciorbe, 8 Mai 2017 | 4730 vizualizari

 

Ce poate fi mai bun decât o ciorbă preparată cu carne de la o pasăre de curte? După umila mea părere, este cea mai bună!

 

INGREDIENTE

  • spatele, gâtul și aripile de cocoș
  • 1 legătură ceapă verde (5-6 fire)
  • 1 rădăcină păstârnac
  • 1 morcov
  • 1 țelină mică
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 2 ouă
  • 5 linguri iaurt grecesc gras
  • sare
  • 1 legătură pătrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cocos dreasa cu iaurt:

Spală carnea de pasăre și pune-o la fiert, într-o oală de 5 l împreună cu 3 l apă.

Din când în când, ia spuma care se formează.

Spală legumele și taie-le mărunt.

Când încheietura aripei începe să se crape, adaugă legumele. Lasă la fiert, până carnea este fiartă.

Ia o parte ( 2 polonice) din zeamă și las-o să se răcească.

Cele 2 ouă se amestecă bine, încât gălbenușul să se amestece bine cu albusul.

Amestecă ouăle bătute cu iaurtul.

Toarnă peste acest amestec, partea de zeamă lăsată larăcit.

Totul se toarnă în oala de ciorbă, se sărează și se mai fierbe 5 minute.

La sfârșit, adaugă pătrunjelul spălat și tocat mărunt. 

Să vă fie de folos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cocos dreasa cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta