Ciorba de conopida cu carne de porc

de katty in Ciorbe, 12 Sep 2017 | 6791 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr pulpa de porc taiata cubulete
  • 1 conopida medie
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper negru macinat
  • zeama de varza dupa gust
  • 1 ou ptr dres
  • patrunjel verde ptr decor
  • 300 gr bulion
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de conopida cu carne de porc:

Incingem uleiul intr-o oala si punem cubuletele de carne de porc spalate si scurse bine. Amestecam pana se albesc pe toate partile, apoi adaugam  morcovul curatat si ras pe razatoarea mare si ceapa curatata si tocata fin. Amestecam ocazional pana legumele se inmoaie usor, apoi adaugam apa cat sa le acopere si fierbem la foc mic 15  minute. Adaugam conopida  rupta buchetele, fiebem 10 minute si adaugam bulionul.

Fierbem separat zeama de varza si o adaugam in ciorba. Potrivim de sare si piper. Daca este nevoie, completam cu apa. Batem bine oul si adaugam cate putina zeama fierbinte peste el (2-3 polonice). Turnam amestecul in oala, amestecand. Servim ciorba fierbinte decorata cu patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de conopida cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de spanac si macris cu slaninuta afumata