Ciorba de conopida cu hrisca si bors

de Valclaudia in Mancaruri de post, 18 Noi 2014 | 5909 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida de 500 gr.
  • 2 ardei rosii
  • 1 ceapa rosie
  • 2 morcovi potriviti
  • 5-6 boabe de piper negru
  • 3 linguri ulei
  • sare si piper dupa gust
  • 1 cescuta hrisca
  • 100 ml bors (din comert am avut eu)
  • 2 linguri pasta de rosii
  • marar uscat
  • patrunjel verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de conopida cu hrisca si bors:

Curatam si spalam legumele.

Ceapa o tocam si o punem la calit in ulei.

Adaugam ardeii taiati bucati si morcovii taiati rondele.

Sotam legumele cateva minute, adaugam apa, cca 3l.

Punem in oala buchetelele de conopida, sare si piper dupa gust, lasam sa fiarba ciorba la foc mic cca 30 minute.

Diluam pasta de tomate cu bors, adaugam amestecul in oala peste ciorba.

Presaram boabele de hrisca, lasam sa fiarba cca 15 minute.

Adaugam marar uscat si patrunjel proaspat tocat, lasam ciorba acoperita cateva minute sa se intrepatrunda aromele apoi servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de conopida cu hrisca si bors" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de conopida cu rosii