Ciorba de copanele si carne afumata

de gaby_gabytza in Ciorbe, 20 Aug 2011 | 6504 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele
  • 200 g carne afumata
  • 5 cartofi
  • patrunjel
  • marar
  • leustean
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 ardei
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • 2 cepi
  • sare
  • piper
  • foaie de dafin
  • bors
  • fidea
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de copanele si carne afumata:

Intr-o oala calim ceapa cu pasta de tomate dupa care adaugam carnea spalata si  punem la fiert.

Tocam si restul ingredientelor si le punem in oala.

Cand legumele si carnea sunt fierte se adauga borsul,piperul si sarea dupa gust si se lasa sa fiarba un clocot.

Se adauga fideaua si se mai lasa sa fiarba 2-3 clocote. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de copanele si carne afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]