Ciorba de copanele si carne afumata

de gaby_gabytza in Ciorbe, 20 Aug 2011 | 6279 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele
  • 200 g carne afumata
  • 5 cartofi
  • patrunjel
  • marar
  • leustean
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 ardei
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • 2 cepi
  • sare
  • piper
  • foaie de dafin
  • bors
  • fidea
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de copanele si carne afumata:

Intr-o oala calim ceapa cu pasta de tomate dupa care adaugam carnea spalata si  punem la fiert.

Tocam si restul ingredientelor si le punem in oala.

Cand legumele si carnea sunt fierte se adauga borsul,piperul si sarea dupa gust si se lasa sa fiarba un clocot.

Se adauga fideaua si se mai lasa sa fiarba 2-3 clocote. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de copanele si carne afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors cu varza