Ciorba de crenvursti

de Pasiune pentru bucatarie in Ciorbe, 30 Iul 2011 | 12638 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g crenvursti
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 2 cartofi
  • ½ dovlecel
  • 200 g smantana
  • 1 galbenus
  • Sare,piepr
  • Patrunjel

Zeama de lamaie/sare de lamaie/otet

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de crenvursti:

Ceapa se toaca marunt,morcovul si ardeiul cubulete si se calesc in putin ulei,apoi se adauga 1-1.5 l apa. Se fierbe 20 minute la foc mediu.

Dupa acest timp se adauga cartofii si dovlecelul taiate cubulete si se mai fierb 10 minute.

Crenvurstii se fierb in apa, 5-7 minute,la foc mediu,apoi se scot si se lasa sa se raceasca. Cand sunt reci se taie bucatele si se adauga ciorbitei. Se fierbe totul pana legumele sunt bine patrunse.

 

Smantana se amesteca cu galbenusul si condimente si se adauga cate un polonic de ciorbita,amestecand incontinuu pana ajunge la temperatura ciorbei din oala. Focul se da la mic si se adauga amestecul cu smantana amestecand incontinuu. Se da intr-un clocot si se opreste focul.

 

Se condimenteaza, se asezoneaza cu patrunjel verde tocat si se acreste dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de crenvursti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]