Ciorba de dovlecei zucchini cu smantana

de lucy2002 in Ciorbe, 26 Iun 2019 | 4137 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei zucchini
  • cateva buchetele de conopida
  • 1 ceapa mare + 2 fire ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 1 tulpina de Apio
  • 2 ardei
  • verdeata ( patrunjel , leustean)
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 50 ml bors
  • 100 ml suc de rosii
  • 3 l apa
  • smantana
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de dovlecei zucchini cu smantana:

Curatam si spalam legumele, le taiem cat de marunt dorim si le punem la calit ( inmuiat ) in ulei, mai putin dovlecelul. Cand legumele sunt aproape patrunse, adaugam dovleceii, ii condimentam dupa gust  cu sare si piper si completam cu apa calda. Cand toate legumele sunt bine facute adaugam un pic de bors si sucul de rosii, lasam sa fiarba 7 minute dupa care oprim focul si adaugam verdeata tocata marunt.

Servim ciorbita cu o lingura de smantana, este delicioasa!!!

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dovlecei zucchini cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (6)

vasimur 1

26.06.2019, 23:12

dantes 1

28.06.2019, 14:23

Buna!

anuta 1

29.06.2019, 20:25

Tot ce-i verde ma atrage ....si ciorbica ta are muuuuult verde!!!Tare apetisanta este!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]