Ciorba de fasole

de Ancutsa in Ciorbe, 26 Iul 2016 | 3380 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole boabe
  • 1 morcov;
  • 1 ceapa;
  • 1 ardei gras;
  • 2 lingurite Delikat legume;
  • Sare dupa gust;
  • O cana de rosii cubulete la cutie;
  • Verdeata.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole:

Se alege fasolea, se spala in mai multe ape si se lasa la inmuiat peste noapte.

Dimineata, se pune fasolea la fiert. La 500 g fasole se adauga cam 3 litri de apa.

Cand este aproape fiarta, se adauga 1 morcov dat prin razatoare, o ceapa taiata marunt, un ardei gras, sare dupa gust, 2 lingurite Delikat legume.

Cand este totul fiert, se caleste separat o ceapa, peste care se adauga o cana de rosii cubulete la cutie.

Se da cateva clocote, se toarna peste ciorba ceapa cu rosiile.

Se mai lasa 5 minute, apoi se ia de pe foc.

 

Se decoreaza cu verdeata si se serveste cu crutoane si muraturi de sezon.

 

Tmp de preparare: aprox 2 ore, dar depinde de cat de repede fierbe fasolea.

 

 

Pofta Buna!

Reteta se gaseste si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2015/10/ciorba-de-fasole-2.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat si tarhon