Ciorba de fasole boabe

de marcela1979 in Ciorbe, 24 Noi 2010 | 9472 vizualizari

 

de post

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole boabe
  • 3 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 telina mai micuta
  • 2 linguri faina alba
  • ulei 100 ml
  • pasta de rosii sau bulion
  • vegeta,piper
  • tarhon
  • leustean
  • 1 ceapa
  • 2 ardei grasi
  • frunze de patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe:

Fasolea se pune la inmuiat de cu seara in apa rece.Dimineata se pune la fiert in apa rece pana fierbe.Cand este fiarta se arunca apa de pe ea.Intr o oala se pune apa la fiert se adauga ceapa tocata,morcovul,patrunjelul,telina si ardeiul .Cans s au fiert legumele se pune si fasolea fiarta.Intr o cratita se incinge uleiul,se pune 2 linguri de faina alba si se adauga pasta de rosii sau bulionul.Se stinge cu zeama din oala si se toarna in oala.Se lasa sa dea un clocot si se pune vegeta.piper dupa gust,frunze de patrunjel,leustean si tarhon.Se mai da un clocot si se stinge focul. Se serveste cu salata de ceapa rosie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

nadina73 1

25.11.2010, 00:32

felicitari ,super buna

MotanLaOale 1

25.11.2010, 08:09

sunt fan fasole uscata

corina241 1

26.11.2010, 16:23

si eu cel mai mare fan

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]