Ciorba de fasole boabe cu kaiser

de Bucataras Medi in Supe/Ciorbe, 6 Apr 2010 | 8555 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -250g fasole alba boabe
  • -2,5 l apa
  • -2 morcovi
  • -2 cepe
  • -1/2 telina
  • -1 ardei gras
  • -2 rosii
  • -2-3 linguri bulion
  • -2-3 linguri ulei
  • -175 g kaizer
  • -cateva fire patrunjel
  • -cateva fire leustean
  • -tarhon
  • -sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe cu kaiser:

 Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa calduta, schimband 2-3 ape. ,in ultima apa adaugand putina sare.
Se curata, se spala, se taie legumele si se adauga in oala peste fasole.Se lasa sa fiarba si se adauga apoi rosiile taiate felii, cateva fire de patrunjel si leustean tocate marunt.
Separat , se taie kaizerul bucati si se caleste in putin ulei impreuna cu o ceapa taiata marunt.Se adauga apoi bulionul, se mai lasa cateva minute la calit dupa care se adauga in ciorba., lasand sa mai dea in cateva clocote.Cand ciorba este gata se potriveste de sare dupa gust. Se i-a ciorba de pe foc si dupa gust se poate aroma cu tarhon, leustean.
Ciorba se poate acri cu otet sau bors, dupa preferinte, dar eu o prefer dulce.
Cand se serveste la masa poti sa spargi o ceapa rosie de apa si....................Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe cu kaiser" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

madi_marin 1

06.04.2010, 16:49

ooo...daaaa...nebunie...

susu 1

08.04.2010, 22:09

Medioto si ciorbita ta arata fantastic, ca a unei adevarate gospodine, o ciorbita din aia taraneasca, zdravana.

susu 1

08.04.2010, 22:10

Aaaa am uitat de ceapa rosie, alba si verde, plus un ardei iute. O mananc rece ori calda

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de porc