Ciorba de fasole cu costita afumata

de melinda84 in Ciorbe, 30 Ian 2013 | 5737 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole
  • 4 morcovi mai mici
  • 1 ceapa
  • 1 patrunjel
  • 1 gogosar rosu
  • 3-4 linguri bulion
  • costita afumata
  • 2 foi dafin
  • cimbru, maghiran , tarhon
  • sare , piper , cub legume
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu costita afumata:

Se spala fasolea si se lasa in apa cu o seara inainte. Se pune la fiert si se schimba in 3 ape. Morcovii, patrunjelul, ceapa si gogosarul se calesc in ulei. Cand ceapa devine aurie se adauga costita si se mai lasa putin la calit, dupa care se adauga apa cat sa le acopere. Cand fasolea este aproape gata se adauga peste costita si se completeaza cu apa. Se pune bulionul si se mai lasa la fiert 20 minute. Se condimenteaza cu sare, piper, cub legume, foile de dafin, cimbru, maghiran, tarhon. Se poate drege cu smantana .

Pofta Buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Merisor 1

31.01.2013, 11:32

Buna ciorbita ai facut!

Denisa_Elena88 1

05.02.2013, 16:36

foarte buna si foarte gustoasa

Damy81 1

06.01.2014, 09:05

buna ciorbita....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

pe 18.06 la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole ardeleneasca