Ciorba de fasole pastai

de mena29 in Ciorbe, 6 Sep 2015 | 5953 vizualizari

 

O ciorba care se face foarte rapid si poate fi servita foarte bine si in zilele de post.

 

INGREDIENTE

  • 350-400g fasole pastai
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1 ardei rosu
  • 1-2 rosii
  • sare si piper
  • 1 cana suc de rosii
  • frunze de patrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole pastai:

Speli si cureti morcovii, radacina de patrunjel, telina si ceapa, le pui la fiert in apa rece. Cand incep sa fiarba, adaugi fasolea spalata si ea, curatata si rupta in bucati mai mici. Dupa 10-15 minute, adaugi ardeiul si rosiile, spalate si ele si taiate marunt.

Inainte da a fi fierte complet,asezonezi cu sare si piper si adaugi bulionul. Mai lasi sa dea cateva clocote si opresti focul. Deasupra presari frunzele de patrunjel, spalate si tocate.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole pastai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]