Ciorba de fasole servita in paine

de mimmi in Ciorbe, 4 Aug 2011 | 5640 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole boabe tarcata
  • 3 morcovi
  • 2 cepe
  • leustean,
  • telina frunze
  • 250 ml bulion
  • sare,piper,
  • boia
  • menta
  • 1 kg costita afumata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole servita in paine:

Fasolea se alege,se spala si se lasa peste noapte in apa rece la inmuiat. Taiem costita bucati,morcovul il taiem bastonase,ceapa marunt si le punem impreuna la fiert.
Fasolea o lasam sa dea cateva clocote intr-o oala separata in care adaugam cateva fire de menta sau menta uscata(ajuta sa nu ne balonam)dupa care se arunca apa iar fasolea se transfera in cealalta oala alaturi de costita si legume.
Se adauga bulionul,sare,piper,boia dupa gust iar spre sfarsit cand totul e fiert adaugam frunze de telina si leustean si mai dam cateva clocote. O lasam putin sa se raceasca dupa care o servim in chifle scobite de miez.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole servita in paine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

alinutzika 1

05.08.2011, 23:29

ei...uite ca m-ai facut sa inghit in sec la propriu!!!!...

Ubulika 1

05.08.2011, 23:42

ce as manca o supaaa cu ceapa rosie

mamaieelena 1

09.08.2011, 23:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de fasole uscată cu ciolan afumat