Ciorba de fasole teci

de -Licurici- in Ciorbe, 27 Iun 2017 | 11795 vizualizari

 

Una din ciorbele care merge perfect vara, mai ales daca este cu legume proaspete din gradina.

 

INGREDIENTE

  • 700 g teci de fasole
  • 4-5 rosii
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • radacina de telina
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole teci:

Se pune apa cu sare la fiert. (3-4l, depinde cat de groasa doriti sa fie).

Intre timp, se pregatesc legumele.

Fasolea se spala, se curata de capete si se rupe in bucati mai mici.

Rosiile se curata de coaja, apoi se taie cubulete, la fel se procedeaza si cu radacina de telina.

Ceapa se toaca marunt, iar morcovii rondele subtiri.

Cand apa a fiert, se pun toate legumele, in afara de rosii.

Se lasa sa fiarba 25-30 min, apoi se adauga rosiile si se mai lasa 30 min.

Se potriveste gustul cu sare si piper.

La final, se adauga patrunjel tocat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole teci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]