Ciorba de fasolica manastireasca

de aziz in Mancaruri de post, 22 Noi 2010 | 8265 vizualizari

 

Nu stiu daca a-ti mincat vre-o data la vre-o manastire ciorba de fasole cu orez si bureti este o delicatesa.....mai ales in timpul postului

 

INGREDIENTE

  • o cutie de fasolica in sos tomat
  • o ceapa 
  • un morcov
  • 3 rosii
  • telina dupa chef
  • jumatate cana orez rotund
  • o cutie de bureti
  • patrunjel verde
  • sare piper
  • supa de legume instant un cubulet sau o lingura
  • cimbru
  • 3 linguri pasta de tomate
  • bors de putina sau otet ,bors magic ce preferati

   

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasolica manastireasca:

se taie legumele cubulete si se pun la fiert impreuna cu fasolica ,se potriveste de sare piper supa instant ;cind legumele sint potrivit de fierte se adauga orezul si buretii taiati ;la sfirsit se adauga pasta de tomate si cimbrul si desigur se acreste cu bors sau cu ce preferati

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasolica manastireasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

aziz 1

23.11.2010, 18:14

La Ancuta 1

23.11.2010, 18:32

nu am mai mancat, dar sigur e tare buna. Dai o portie, ca aduc ceapa rosie de Ardeal

aziz 1

23.11.2010, 20:51

atunci sa fie dubla portia pt ceapa aia rosie si lunguiata si mai ales dulcica la gust (daca nu dau gres)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole