Ciorba de gaina cu taietei de casa

de Bucataras Medi in Ciorbe, 14 Apr 2010 | 10668 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - o gaina (cca. 2,5 kg)
  • - 2 morcovi
  • -1 pastarnac
  • - 2 cepe
  • - 2 ardei grasi
  • - 4 - 5 rosii
  • - 1 l bors
  • - o legatura de leustean
  • - 250 g taitei de casa (2 oua, sare, faina)
  • - sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de gaina cu taietei de casa:

 Se portioneaza gaina, se spala si se pune la fiert cu putina sare. Se spumeaza, se lasa sa dea in cateva clocote si se arunca prima apa. Se spala carnea si se pune in oala cu apa calduta si un strop de sare. Se lasa sa fiarba pana cand carnea se fragezeste. Se adauga legumele taiate marunt si se lasa la foc mic sa fiarba.

In timp ce fierbe ciorba, se pregatesc taiteii si se adauga si ei in ciorba. Cand totul este fiert se adauga rosiile date prin razatoare si borsul. Se mai lasa la fiert circa 15 min.

Se ia ciorba de pe foc si se asezoneaza cu leustean verde.

Se poate servi ( cui ii place ) cu smantana.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de gaina cu taietei de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (19)

Bucataras Medi 1

19.04.2010, 22:16

oana, multumesc de vizita si aprecieri...................

Bucataras Medi 1

19.04.2010, 22:16

sylvia, te astept cu mare drag la o portie...................

Krystyan Trendy 1

06.11.2013, 16:18

buna ciorba

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
ciorba radauteana