Ciorba de gasca

de ramo_cata in Ciorbe, 5 Oct 2009 | 12214 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de gasca (l-am dezosat si l-am taiat bucatele mici)
  • un ficatel gasca
  • o pipota gasca
  • 1 morcov
  • 3 cepe 
  • 1 ardei gras rosu
  • dovlecel
  • 3 cartofi
  • 5 cubulete de spanac taiat marunt 
  • o canuta de orez
  • 2 linguri de smantana
  • 1 ou
  • bulion de rosii
  • busuioc,sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de gasca:

am fierb carnea de gasca cu sare cam o ora,cand carnea da in clocot se spumeaza.Am adaugat legumele mentionate si orezul si le-am mai lasat sa fiarba 30- 40  minute(eu pun toate legumele o data,inclusiv bulionul de rosii).am batut oul si l-am amestecat cu smantana.aceasta compozitie am subtiat-o cu zeama din ciorba si am adaugat-o in ciorba mestecand  continuu,am adaugat busuiocul si am mai lasat-o sa dea in clocot 5 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de gasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Oana 1

06.10.2009, 15:41

Eu fac toate ciorbele cu bors , la toti ne place sa fie ciorbita acra Mmmm, si alea cu zeama de varza, iamiii

PapaBun 1

14.10.2009, 20:04

........cubulete de spanac..
Adica spanac congelat, ca n-am inteles treaba cu spanacul facut cubulete? De fapt, da, acum vad, ti-ai pus de asta-vara spanac la congelator?
Felicitari!

Dana Cristea - pusikmea 1

05.04.2010, 17:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare