Ciorba de legume

de mimmi in Ciorbe, 29 Feb 2012 | 5034 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare,
  • 3 morcovi,
  • 2 ardei,
  • 1 conopida mica,
  • radacina de telina si patrunjel,
  • costita afumata,
  • 1 lingura ulei,
  • sare,piper,
  • boia,
  • patrunjel proaspat,
  • 1 plic bors magic
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume:

Spalam legumele. Taiem ceapa marunt,ardeiul,morcovii,telina si patrunjelul le taiem cubulete sau feliute. Calim legumele intr-o lingura de ulei. Dupa ce s-au inmuiat putin,adaugam costita taiata felii si apa cat sa le acopere. Condimentam cu sare,piper si boia si lasam sa fiarba. Cand este aproape fiarta carnea,adaugam buchetele de conopida si borsul dupa gust. Mai lasam sa dea cateva clocote,pana este fiarta conopida si stingem focul. Adaugam patrunjelul verde tocat marunt si servim cu smantana si ardei iute. Pofta Buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Sim0na 1

01.03.2012, 21:22

Foarte buna!

Krystyan Trendy 1

27.11.2013, 00:18

foarte buna ciorba

mihaelar63 1

27.11.2013, 02:54

Vitamine , vitamine , dar si proteina nu lipseste
Parafrazare de la Sofia Vicoveanca
,, Ast-ai ciorba ardeleneasca , Hai !!!
Cine o manca , sa traiasca , Hai !!!
Stanga , unu , dreapta doi , c-asa-i costita pe la noi , mai ! La , la , la "

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]