Ciorba de loboda

de Pasiune pentru bucatarie in Ciorbe, 25 Iun 2011 | 5830 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 legaturi lobode(aproximativ,eu le-am avut de la tara deci nu au fost in legatura)
  • 2 cepe noi(cu partea verde cu tot)
  • 1 morcov
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei rosu
  • sare,piper
  • bors/otet
  • patrunjel/leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda:


Intr-o oala se pune apa cu sare la fiert si in momentul in care clocoteste se adauga lobodele curatate si spalate cu apa rece. Se acopera oala cu un capac,se stinge focul si se lasa 10 minute,apoi se scot,se pun intr-o strecuratoare si se trec printr-un jet de apa rece.


Legumele se toaca cubulete si se calesc in putin ulei,apoi se adauga lobodele tocate si apa.

Se lasa sa fiarba aproximativ 35 minute. Daca folositi bors adaugati-l inainte cu 5 minute de a stinge focul,daca folositi otet il adaugati dupa stingerea focului.
Se condimenteaza dupa gust si se asezoneaza cu patrunjel/leustean.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Rocsi 1

27.06.2011, 10:56

am inteles andreea..multumesc

adry88 1

28.06.2011, 16:02

Lau 1

02.07.2011, 23:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de lapte bătut