Ciorba de loboda

de simona72 in Supe/Ciorbe, 8 Apr 2013 | 6683 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2,5-3 litri supa de vitel
  • o ceapa
  • 2 morcovi
  • o radacina patrunjel
  • un fir apio
  • 3 -4 rosii
  • o legatura de loboda alba
  • o legatura de loboda rosie
  • 2 linguri le ulei de masline
  • o punguta mica de fidea de 60 gr de la Maggi
  • sare
  • zeama de varza sau bors
  • o legatura patrunjel prospat
  • o legatura frunze de telina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda:

Intr-o oala pt ciorba punem uleiul la incins, adaugam ceapa tocata marunt si o lasam pina devine sticloasa, adaugam apio taiat feliute, morcovii si radacina de patrunjel taiate ca pt ciorba, rosiile curatate de coaja si taiate cuburi mari. Punem 2-3 linguri supa si lasam pe foc mic 5 minute. Adaugam restul de supa si lasam pe foc pina sunt fierte legumele. Spalam loboda, o taiem in bucati mai mari si o punem in ciorba, mai lasam sa fiarba 10 minute, adaugam fideaua , bors cit dorim de acra. Lasam sa fiarba pina este fiarta si fideaua, potrivim de sare, oprim focul si adaugam frunze de patrunjel si telina taiate fin.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de loboda