Ciorba de loboda rosie

de dariadeea in Ciorbe, 7 Iun 2013 | 3499 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 legaturi loboda rosie
  • o legatura ceapa verde
  • un morcov
  • un ardei gras
  • un pastarnac
  • 1/2 telina
  • 3 oua fierte
  • 1 leg leustean
  • 2-3 cartofi
  • suc de la o lamaie pt acrit
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda rosie:

Mai intai se scot coditele de la loboda, se spala loboda bine in mai multe ape si se lasa la scurs. Legumele se spala bine, se toaca si se pun la fiert in aproximativ 3 litri de apa cu un pic de sare. In acest timp loboda se taie fideluta si se inmoaie un pic in ulei incins. Cand legumele sunt fierte se adauga loboda, leusteanul se mai lasa 10 minute, apoi se acreste si se opreste focul. Intre timp fierbem ouale tari si dupa ce se curata se taie in jumatati.

Se serveste ciorba cu cate o jumatate de ou in farfurie si presarata cu leustean .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de loboda cu omleta