Ciorba de miel cu rosii

de katty in Ciorbe, 26 Mai 2021 | 4109 vizualizari

 

Retete pascale
Desigur ciorba de miel nu poate lipsi din meniul pascal, acrita dupa gustul propriu si asezonata din plin cu leustean verde.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de miel cu os
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 morcov mare
  • 1 bucata pastarnac
  • 300 ml rosii pasate
  • sare
  • piper negru macinat
  • leustean verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel cu rosii:

Spalam bine carnea si o punem la fiert intr-o oala cu apa rece cat sa o acopere si sa o depaseasca.

Intre timp curatam, spalam si tocam cubulete morcovul si pastarnacul, iar  ceapa verde o tocam marunt, separat partea alba de cea verde.

Cand carnea este fiarta de jumatate, adaugam morcovul, pastarnacul si partea alba de la ceapa. Cand legumele sunt aproape fierte, adaugam rosiile, sare si piper dupa gust. Cand rosiile au fiert, adaugam partea verde a cepelor si leusteanul tocat fin si mai dam 2-3 clocote.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]