Ciorba de naut cu fasole galbena

de Valclaudia in Ciorbe, 13 Mai 2018 | 4261 vizualizari

 

mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe verzi
  • 2 morcovi potriviti
  • 1 conserva naut in sos de rosii
  • cca 200 gr. fasole galbena congelata
  • 1 lingurita bobite de mustar
  • 1/4 telina data pe razatoarea mica
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui
  • 2 linguri pasta de ardei
  • sare si piper dupa gust
  • cca. 2 l apa plata
  • patrunjel verde proaspat tocat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de naut cu fasole galbena:

Curatam ceapa verde, o spalam si o taiem bucatele, apoi o punem la sotat impreuna cu morcovii curatati, spalati si taiati rondele.

Adaugam telina trecuta pe razatoarea cu ochuri mici, boabele de mustar, mai calim legumele la foc mic, cca. 5 minute.

Adaugam apa plata, conserva de naut in sos de rosii, lasam sa dea in clocot.

Rupem pastaile de fasole galbena in bucati potrivite, le adaugam in oala, punem pasta de ardei, apoi acoperim cu un capac oala si lasam sa fiarba 20 - 30 minute la foc mic spre mediu.

Oprim focul, presaram patrunjel verde si lasam cateva minute sa se domoleasca ciorba, apoi putem servi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de naut cu fasole galbena" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de fasole, cu urzici, legume si leustean