Ciorba de oase cu zeama de varza

de elucubratiiculinare in Ciorbe, 3 Feb 2018 | 2971 vizualizari

 

Bineinteles ca pe oase trebuie sa fie si carnita!

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg oase cu carne de porc
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 1/2 telina
  • 2 linguri bulion
  • 1 ceasca orez
  • 1 litru zeama de varza
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura leustean
  • 3 litri apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de oase cu zeama de varza:

Se spala oasele de porc, in caz ca sunt mari se portioneaza si se pun la fiert intr-o oala cu apa. Cand clocoteste, se inlatura spuma si se lasa sa fiarba la foc mic ~ 1 ora. Se strecoara supa si se pune din nou la foc cu zarzavatul tocat marunt sau dat prin razatoarea mare. Oasele le puteti lasa asa cum sunt sau puteti aduna carnea de pe ele si punem doar carnea in ciorba.

Dupa cateva clocote se adauga si orezul ales si spalat. Cand zarzavatul este fiert, se adauga bulionul si zeama de varza fiarta separat. Dupa ce oprim focul, se adauga patrunjelul si leusteanul taiate marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de oase cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de urzici cu piept de pui si zeama de varza