ciorba de omleta

de nadina73 in Supe/Ciorbe, 7 Apr 2010 | 13020 vizualizari

 

nici nu va puteti inchipui ce buna e! prima data cand am mancat nu mi sa zic ce ciorba e,probabil nu as fi gustat,dar dupa ce am gustat..............am cerut reteta,e grozava

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 3-4 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/2 telina
  • 1 capatana de usturoi
  • 1/2 ardei rosu gras
  • patrunjel verde
  • 250 g smanatana
  • putina vegeta(delicat)
  • sare
  • 2 cani de bors de casa
  • putin sare de lamaie-daca vreit si mai acrisoara ciorba
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ciorba de omleta:

Se prepara omleta din 10 albusuri si 8 galbenusuri (2 raman pnetru final la dres cu smantana) se ameteca bine cu putin sare apoi se pune ardeiul rosu taiat cubulete si patrunjel verde tocata si se coc 2 omlete in tigaie cu capac ,dupa care se intorc pe capac si se coc si pe partea cealalata si apoi ce a de a 2 omleta la fel,iar dupa ce s-a racit se taie cubulete si se pune in apa care fierbe deja cu morcovi,patrunjelsi telina taiate bucatele si cu putina vegeta.

Se lasa sa fiarba 15 -20 minute toate impreuna apoi se pun 4-5 linguri de orez spalat si se mai lasa sa fiarba bine apoi se pune borsul si sarea de lamaie(daca va place mai acra ciorba) ,dupa care se lasa sa mai dea 2 clocote cu borsul si se stinge focul

Se lasa putin si apoi se drege cu smantana ametecata bine cu cele 2 galbenusuri

 

Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de omleta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu pui si tarhon