Ciorba de os

de madi_marin in Ciorbe, 21 Aug 2010 | 7124 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg oase garf proaspete
  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi
  • 1 ardei capia
  • 2 cartofi mari
  • 1 l bors
  • delikat
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de os:

Oasele se spala bine, se portioneaza si se pun la fiert in apa rece. In timp ce fierb se ia spuma care se formeaza deasupra.

Ceapa si ardeiul capia se toaca marunt, morcovii se dau pe razatoarea mare , iar cartofii se taie cubulete.

Se pun si legumele tocate peste carnita aproape fiarta. Se mai dau in cateva clocote, apoi se adauga borsul fierbinte. Se mai lasa sa fiarba impreuna pana sunt legumele gata fierte. Se potriveste gustul cu delikat. Se stinge focul si  se adauga smantana si verdeata proaspata taiata marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de os" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

madi_marin 1

23.08.2010, 08:59

laura....asa e....zeama de castraveti e bestiala pentru acrit ciorbele....

madi_marin 1

23.08.2010, 09:01

corina....serveste, te rog......

Sylvia 1

23.08.2010, 14:45

Vai ce buna ciorbita asta cu leustean

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu conopida