Ciorbă de păstăi cu cartofi

de elucubratiiculinare in Ciorbe, 11 Iul 2012 | 6871 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g fasole păstăi,
  • 400 g cartofi,
  • o ceapă,
  • un morcov,
  • 3 linguri ulei,
  • 2-3 roșii,
  • o legătură leuștean,
  • 1 litru borș,
  • sare.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de păstăi cu cartofi:

Se curăță cartofii de coajă, se spală și se taie în bucăți potrivite, dar nu foarte mici. Se curăță fasolea păstăi și se taie în bucăți potrivite, după ce rupem codițele. Se curăță morcovul, se spală și se taie rondele foarte fine. Se curăță ceapa, se spală și se toacă mărunt. Roșiile se toacă mărunt (coaja o păstrați sau nu după preferință). Călim ceapa și morcovul.

Adăugăm 1,5 litri apă și lăsăm să fiarbă. Adăugăm păstăile și cartofii și lăsăm să fiarbă 15 minute. Adăugăm roșiile și mai fierbem 5 minute. Adăugăm borșul fiert separat. Condimentăm cu sare și presărăm leușteanul, după care acoperim cu un capac și stingem focul.

Pe căldurile acestea se poate servi rece.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de păstăi cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pastai cu coaste afumate