Ciorba de perisoare

de gaby_duceag in Ciorbe, 8 Ian 2011 | 18978 vizualizari

COMENTARII (68)

gaby_duceag 1

09.01.2011, 10:19


multumesc, fetelor

adriana_bobu 1

09.01.2011, 11:21

preferata mea

Cris2711 1

09.01.2011, 12:31

Gaby ti-ai luat Roller ca sa te iei la intrecere cu mine???

Adinacarla 1

09.01.2011, 17:59

foarte buna

mihaelar63 1

15.01.2011, 13:19

asa ciorbita cu leustean si tarhon as manca si eu
Gaby azi -maine concurezi cu hamburgerul Adinutei , daca ciorba ta arata asa de bine dupa 2 luni

gaby_duceag 1

15.01.2011, 15:08

adriana_bobu 1

15.01.2011, 23:07

excelenta!...preferata mea

Panacris 1

23.02.2013, 16:22

Bya Ralu 1

14.03.2013, 13:57

mie nu imi face spuma)))))faina ciorbita

dariadeea 1

17.04.2013, 13:48

Biutza 1

17.04.2013, 13:55

Eu dau un prim clocot la perisoare si arunc cu totul apa si le mut in oala mare de ciorba. Toxinele din sângele carnii trebuie aruncate, nu mancate. La fel la orice tip de carne.

diaconta 1

17.04.2013, 14:08

Ca sa fiu mai sigura io as arunca toata ciorba ca de ce sa ma risc
Carne n-as mai manca,m-as duce la pascut,n-as mai avea nici probleme cu dieta......

roxana_simona 1

14.05.2013, 13:04

babi5 1

26.06.2013, 08:59

Krystyan Trendy 1

24.10.2013, 11:39

Aurelia 07_07 1

19.12.2013, 00:21

DanaModog 1

17.12.2014, 23:56

Mmmm .... delicios

Rahela Velicu 1

12.04.2022, 14:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]