Ciorba de perisoare

de Lau in Ciorbe, 5 Apr 2011 | 5779 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne tocata
  • 6 linguri orez
  • 4 cartofi
  • 2 morcovi
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • leustean verde
  • 1 ceapa
  • 2 linguri pasta de tomate
  • zeama de la o lamaie
  • 2 galbenusuri
  • sare dupa gust
  • piper
  • 2 linguri de faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

se curata cartofii si morcovii, se spala si se taie cubulete. Se adauga ceapa, pasta de tomate, apoi apa si se pun la fiert. Cand incepe sa fiarba se adauga 3 linguri de orez spalat inainte, se adauga leusteanul si mararul taiat marunt

Carnea se amesteca cu 3 linguri de orez, 2 galbenusuri, 2 linguri faina, sare, cateva fire de patrunjel. Se amesteca bine si cu mana umeda formam perisoarele. Le asezam pe unplatou si cand terminam le adaugam in ciorba si dam focul mic. Lasam sa fiarba in jur de 20 minute, dupa care adaugam zeama de lamaie, sare dupa gust, piper, patrunjelul taiat. Se acopera 10 minute dupa care se poate servi

TIPS-URI

1

nu se amestca ciorba dupa ce punem perisoarele

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde cu afumatura