Ciorba de perisoare

de Sanda s in Ciorbe, 16 Oct 2011 | 5964 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr. carne amestecata (porc cu vita) 
  • zarzavat
  •  sare 
  • ulei
  •  condimente 
  • orez
  •  2oua
  •  smantana
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Se rade zarzavatul pe razatoarea mare si se caleste in putin ulei. Se toarna apa peste si se lasa la fiert . Intre timp se pregatesc perisoarele: se amesteca carnea cu orezul (spalat in prealabil) se condimenteaza , se adauga putina verdeata tocata marunt, un ou si se modeleaza perisoarele. Se introduc in oala cu ciorba iar dupa ce sunt gata se freaca un galbenus cu smantana, se adauga in ciorba se opreste focul si se pune verdeata.

 

TIPS-URI

1

Se presara cateva firisoare de orez in ciorba

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

kamy 1

17.10.2011, 23:55

ce-mi plac ciorbele

mamaieelena 1

21.10.2011, 23:50

buna,buna

ionela2682 1

17.12.2011, 18:45

ciorba mea preferata!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare