Ciorba de perisoare

de marinicayou10 in Ciorbe, 2 Feb 2012 | 5012 vizualizari

 

Buna dimineata :) pentru mine ;)))
Pe un asa frig si ger ,cred ca ciorbita e cea mai buna venita :) daca e si acra si cu smantana e si mai buna :)
Calda si cu adrei iute

 

INGREDIENTE

  • carne tocata
  • un morcov
  • telina
  • 2 cepe
  • 2 cartofi
  • un dovlecel
  • un ardei gras
  • leustean
  • 2 oua
  • putin orez
  • 2 linguri de pasta de tomate sau suc de rosii
  • sare
  • piper
  • delikat de legume
  • jumatate de litru de bors sau zeama de varza
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

In primul rand punem oala cu apa pe foc. Intre timp curatam si spalam legumele, pe care le vom da pe razatoare si le vom toca si le adaugam in oala. Cat fierb legumele pregatim carnea. Eu am luat o bucata de carne de porc si una de vita, pe care le toc impreuna. Adaugam peste carne sare, piper, verdeata, putin orez, o ceapa mica tocata marunt, un ou si le amestecam bine. Facem perisoarele cu mana uda pe care le punem in ciorba toate odata. Lasam sa fiarba la foc mediu. Cand sunt aproape fierte adaugam dovlecei, sare, piper, delikat, bors si bulion. Cand este gata adaugam un ou batut, leustean si gata ciorbita :)

Noi servim cu smantana sau cine vrea mai acra cu iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]