Ciorba de perişoare

de kukibella in Ciorbe, 22 Iul 2013 | 4789 vizualizari

 

o ciorba pe gustul tuturor

 

INGREDIENTE

  • un morcov;
  • 1/2 telina;
  • o ceapa;
  • un ardei;
  • doua roşii;
  • o ling.orez;
  • borş;
  • ulei

ptr.perişoare:

  • 400 gr carne vita;
  • 1 ling.griş;
  • un ou;
  • sare;
  • piper;patrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perişoare:

Morcovul şi telina se dau pe razatoare;restul legumelor se toaca cubulete.

Legumele (morcovul,telina,ceapa,ardeiul şi roşiile)se calesc ın putin ulei;se adauga aprox.un litru şi jumatate de apa fierbinte.

Se lasa sa dea 2-3 clocote.

Se formeaza perişoarele cu mana umeda şi se adauga ın ciorba.se lasa sa mai dea 2-3 clocote şi se adauga borşul (se fierbe borşul separat).

Se mai lasa pe foc 3-4 min.şi se adauga lingura de orez.

Se mai lasa pe foc 2-3 min.Se ınchide focul se adauga verdeata.

 

TIPS-URI

1

se serveşte cu smantana şi ardei

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perişoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

Ciolan de porc cu bere, la cuptor - Rețeta savuroasă pentru sărbători

pe 02.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare