Ciorba de perisoare

de mihaelam90 in Ciorbe, 23 Dec 2013 | 4731 vizualizari

 

E prima data cand fac si regret ca nu am mai facut pana acum. Nu stiu de ce evitam sa gatesc aceasta ciorba. In schim la mancat prima eram.
Sper sa va placa reteta mea.Eu sunt de-a dreptul incantata! :)

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne tocata de porc
  • 3 linguri de orez
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei kapia
  • 1 ou
  • bors
  • sare si piper
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Perisoarele:

Amestecam carnea tocata cu orezul umflat,un ou pentru a lega compozitia, patrunjel si sare si piper dupa gust.

Tocam ceapa,ardeiul si morcovul il dam pe razatoare si le punem la calit. Adaugam si putina apa din cand in cand pentru a le inabusi, iar dupa ce acestea se calesc se adauga aproximativ 2.5 litri de apa si se sareaza dupa gust.

Cand apa da cateva clocote si legumele sunt fierte, adaugam perisoarele si lasam la fiert. Cand sunt aproape fierte adaugam bulionul si borsul dupa gust iar spre sfarsit o ploaie de patrunjel.

 

TIPS-URI

1

Se poate servi cu un ardei iute sau cu smantana dupa plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legume