Ciorba de perisoare

de fr3ya20 in Ciorbe, 9 Mai 2014 | 7416 vizualizari

 

Este foarte buna si hranitoare.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne tocata
  • 3 linguri orez
  • sare,piper,cimbru
  • 1 ou
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 2 rosii
  • 2 ardei
  • leustean verde
  • 1,5 l apa
  • 1 lingura bors magic Knorr
  • 150 gr pasta de rosii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Punem apa la fiert,cand a dat in fiert adaugam legumele tocate si pasta de rosii,lasam sa fiarba.

Intre timp pregatim perisoarele: adaugam peste carnea tocata 1 ou,condimentele si 3 linguri de orez(care a fost spalat inainte) si amestecam bine.Luam cate un cocolos de carne si facem bilute potrivite.

Cand legumele sunt aproape fierte adaugam perisoarele pe rand si lasam sa fiarba,cand se ridica la suprafata perisoarele mai lasam 5 minute la foc mic si adaugam lingura de bors,mai lasam 5 minute si dam la o parte.

Adaugam leusteanul verde tocat marunt si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu carne de curcan