Curatam si spalam legumele.
Ceapa se toaca marunt si se pune in oala impreuna cu uleiul, la sotat 2-3 minute.
Adaugam morcovii rasi, pastarnacul ras, ardeiul taiat bucatele si telina taiata cubulete.
Punem foaia de dafin, bobitele de mustar, sare si piper dupa gust, adaugam apa plata si rubarba deshidratata.
Lasam sa fiarba legumele la foc potrivit, 10 minute.
Intre timp, trecem pieptul de pui prin masina de tocat carne.
Adaugam ouale, ceapa tocata fin, orezul, omogenizam amestecul impreuna cu condimentele, dupa gustul propriu.
Formam perisoarele cu mana umezita bine in apa, le adaugam cu grija in oala de pe foc.
Lasam sa fiarba pana se ridica perisoarele la suprafata (cca. 15 minute le-am fiert eu).
Adaugam pasta de rosii, presaram verdeata tocata (telina, patrunjel) si servim.
Pofta buna!